Expertises

U kunt bij ons voor de expertises terecht, namelijk:

Verbouwen & renoveren
Mutatieonderhoud
Brand- en Waterschade herstel
Planmatig onderhoud
Verduurzaming • Verbouwen & Renoveren

  Voor een kleine of grotere verbouwing/renovatie, van elke omvang kunt u bij ons terecht. Zo verbouwen/renoveren wij geregeld gehele woningen, maar ook een geheel woon- of bedrijfscomplex. Elk project krijgt bij ons een eigen projectleider, waardoor er gedurende de opstart tot aan de oplevering één aanspreekpunt is voor de gehele projectperiode. Geregeld verzorgen wij de badkamer, keuken- en toiletrenovaties van woningen in zowel leegstaande- als bewoonde woningen.

 • Mutatieonderhoud

  Als belegger, corporatie, beheerder heeft u geregeld te maken met verouderde objecten of huurschades. Het moderniseren of schadeherstel van deze objecten kunnen wij voor u verzorgen. Het vervangen van een enkele binnendeur tot aan het verhuur klaar maken van een geheel object, alles is mogelijk. Het gehele pakket van het opnemen van de werkzaamheden, het opstellen van een offerte, het op korte termijn uitvoeren tot het opleveren van het eindresultaat kunnen wij u uit handen nemen.

 • Brand- en Waterschade herstel

  Een brand- en/of waterschade is een vervelende situatie. Het gaat vaak om ingrijpende situaties welke veelal onder lastige omstandigheden hersteld dienen te worden. Het coördineren en herstel van de schade, ongeacht de aard en omvang, kunnen wij voor u verzorgen. Vooraf wordt een duidelijk en goed herstelplan opgesteld, waarna dit met alle betrokkenen wordt gecommuniceerd. Zo weet iedereen waar zij aan toe zijn en komt er zo snel als mogelijk een einde aan de vervelende periode.

 • Planmatig onderhoud

  Planmatig onderhoud is het plegen van effectief onderhoud, geïnitieerd door een vooraf vastgesteld onderhoudsplan. Het lijkt te logisch om waar te zijn, helaas is dit niet altijd het geval. Om te voorkomen dat uw object een onderhoudsachterstand heeft is een duidelijk plan met het oog op de toekomst van groot belang. Door middel van een goed opgesteld meerjarig onderhoudsplan (MJOP) weet u precies in welk jaar u bepaalde investeringen kunt verwachten. Voor het uitvoeren van een conditiemeting (NEN2767) en het op basis hiervan opstellen van een meerjarig onderhoudsplan kunt u bij ons terecht. Door het opstellen van een MJOP in combinatie met de verzorging van de uitvoering van uw onderhoud investeren wij aan een langjarige relatie.

 • Verduurzaming

  Het plegen van gedegen vastgoedonderhoud kan veelal worden gecombineerd met verduurzaming. In een tijd van klimaatverandering en milieuproblemen gaat er veel aandacht uit naar duurzaamheid en circulariteit. Als bedrijf hebben wij onze bedrijfsvoering dusdanig ingeregeld dat er op een duurzame wijze wordt gewerkt. Echter kunt u bij ons ook terecht voor het treffen van duurzaamheidsmaatregelen, zoals het plaatsen van isolatieglas, isoleren van daken/gevels/vloeren en het plaatsen van zonnepanelen. In nauw contact met onze partners en leveranciers wordt er altijd gekeken naar een duurzame oplossing, waarbij circulair materiaalgebruik hoog in het vaandel staat.

Contact

Telefoon: 070 - 887 67 88
E-mail: info@steenwijk-vastgoedonderhoud.nl

Stuur ons een e-mail

Adres

Kantoor Steurendaal 47
2553 PM Den Haag

Werkplaats: Dorpskade 31
2291 HN Wateringen

Bedrijfsgegevens

Kvk: 60578440
BTW-nr: NL 853969371B01
IBAN: NL 54 ABNA 0483736066

Facebook

Bent u benieuwd wat wij voor een werk leveren en wat voor een kwaliteit dit is? Dit kunt u rustig bekijken op onze Facebook pagina