Over ons

Wie zijn Steenwijk Renovatie en Vastgoedonderhoud?

Steenwijk Renovatie en Vastgoedonderhoud is een kleinschalig bedrijf dat in 2013 is opgericht door vader Willem- en zijn zoon Dave Steenwijk. Passie, ervaren, betrokken, professioneel, gedegen, kwaliteit, duurzaam en klantgericht zijn woorden welke kenmerkend zijn voor onze bedrijfsvoering. Korte lijnen met een open, eerlijke en directe communicatie zorgen voor een prettige samenwerking voor alle betrokkenen.

We zijn in de breedste zin actief in het renoveren en onderhoud van woning- en utiliteitbouw. Dit doen we voornamelijk in de regio’s Noord- en Zuid-Holland, aangestuurd vanuit ons kantoor in ’s- Gravenhage. Door dit specifiek gekozen werkgebied kunnen wij de kwaliteit en snelheid voor onze opdrachtgevers- en nemers waarborgen.

Voor het ontzorgen van uw vastgoedonderhoud van A tot Z bent u bij ons aan het juiste adres. Wij als vakliefhebbers zijn altijd bezig met het vertalen van de klantvraag naar een eindresultaat waarop wij trots kunnen zijn!

Contact

Telefoon: 070 - 887 67 88
E-mail: info@steenwijk-vastgoedonderhoud.nl

Stuur ons een e-mail

Adres

Kantoor Steurendaal 47
2553 PM Den Haag

Werkplaats: Dorpskade 31
2291 HN Wateringen

Bedrijfsgegevens

Kvk: 60578440
BTW-nr: NL 853969371B01
IBAN: NL 54 ABNA 0483736066

Facebook

Bent u benieuwd wat wij voor een werk leveren en wat voor een kwaliteit dit is? Dit kunt u rustig bekijken op onze Facebook pagina